Boom PDF

They exclude delivery charges and customs duties and do not include additional charges for installation or activation options. Prices are indicative only and may vary by country, with changes to the cost of raw materials and exchange rates. 2015 Boom PDF de France team presentation, Lars Boom.


Författare: Fausto Colombo.

Che cosa caratterizza i cinquantenni di oggi? Tanto per cominciare un’insana passione per la giovinezza, alimentata dall’industria della moda e dell’intrattenimento. I “baby boomers” sono stati infatti i “giovani” per eccellenza. E ancora oggi continuano a vivere e comportarsi come eterni Peter Fan, mentre fra i loro “eredi senza lavoro né pensione” montano la frustrazione, la collera, l’antagonismo. Questa è la loro prima biografia corale, “l’autobiografia collettiva di chi si è affacciato alla Storia dopo il Sessantotto, e ne ha visto con sgomento, passione e speranza, le svolte più insperate, curiose, drammatiche”.

Al van jongs af aan hoorde Boom bij de toprenners in zijn leeftijdscategorie. Telkens wanneer hij in een oudere leeftijdsgroep terechtkwam, kwam hij goed mee met de renners in diezelfde groep. Nadat hij bij de jeugd al eenmaal nationaal kampioen in het veld werd in 1998, werd hij daarna vanaf 2001 tot en met 2012 doorlopend Nederlands kampioen veldrijden in de leeftijdsklasse waarin hij op dat moment uitkwam. Begin 2006 klopte hij de beste veldrijder van de jaren daarvoor, de Belg Sven Nys in de naar hem vernoemde Grote Prijs in Baal. Begin 2007 startte Boom voor het eerst bij het NK veldrijden elite, waar hij meteen de eerste plaats behaalde voor ploeggenoten Richard Groenendaal en Gerben de Knegt.

Naast het veldrijden is hij ook een talent op de weg. Rabobank, maar inmiddels rijdt hij voor het Pro Team. Hij won al diverse tweede categorie-wedstrijden, in meerdaagse etappekoersen. Dit mede door zijn sterke tijdritten.

Hij had tot en met 2011 een contract bij Rabobank. Boom twijfelde er lang over of hij zich als prof nu geheel zou gaan richten op het veldrijden of juist op het wegwielrennen. In augustus 2007 hakte hij de knoop door en koos voor het veldrijden. Desondanks deed hij in september van dat jaar mee aan de Wereldkampioenschappen wielrennen in Stuttgart, waar hij het onderdeel tijdrit voor de beloften won. Voor zijn opvallende prestaties werd hem op 26 november 2007 de Gerrit Schulte Trofee overhandigd.

Daarmee werd hij onderscheiden als beste Nederlandse wielrenner van 2007. In het begin van 2008 ging Boom door met goed presteren, zo won hij de wereldbekercrossen in Liévin en in Hoogerheide. Door deze demonstraties van macht ging hij als favoriet naar het WK veldrijden op 27 januari 2008 in het Italiaanse Treviso. Het was zijn eerste wereldkampioenschap bij de elites en hij won direct. In 2009 startte Boom in Assen aan de Vuelta, Booms debuut in een Grote Ronde. In 2010 wist hij de proloog in Parijs-Nice te winnen en reed enkele dagen in het geel. 2011 begon goed voor Boom, met winst in de proloog van de Ronde van Qatar, waarbij hij Fabian Cancellara met vier seconden versloeg.