Cordis Magma PDF

Call of Duty: Black Ops Cordis Magma PDF är ett skjutspel inom Call of Duty-spelserien, utvecklat av Treyarch och ges ut av Activision. Det är det nionde spelet i serien. Det är det första spelet utvecklat av Treyarch som utspelar sig i framtiden. Handlingen i spelet utspelar sig mellan två olika skeden, en som återberättar olika händelser från 1980-talet, och den andra som utspelar sig i nutiden, dvs.


Författare: Lucia Esposito.

Under 1980-talet följer man som Alex Mason, som deltar i ett inbördeskrig i Angola. Han lider av en sjukdom som en följd av hans psykiska tortyr från det förra spelet. Viktor Reznov kommer att återvända till denna del av spelet, och hans vänskap med Mason kommer fortsätta att prövas. Denna del av spelet kommer att skildra Raul Menendez uppkomst, den primära antagonisten inom spelets framtida skede. 2025 blir den kinesiska ekonomin hotad av en cyberattack och som paralyserar den kinesiska börsen.

Som hämnd för detta förbjuder den kinesiska regeringen exporten av sällsynta jordartsmetaller, och ett krig uppstår mellan USA och Folkrepubliken Kina. Samtidigt visas det att Frank Woods hade överlevt från händelserna i Black Ops och flytt från Hanoi. Han har tagit flykten till en hemlig plats kallat “The Vault” och har väntat på Menendez uppståndelse. Woods är den som återberättar händelserna under 1980-talet. Call of Duty: Black Ops II. Raul Menendez var en nicaraguansk politisk aktivist och är antagonist i Call of Duty: Black Ops 2.

Kapten Alex Mason är en CIA-agent och pensionerad marinkårskapten. Han är huvudperson och den primära spelbara karaktären i Call of Duty: Black Ops och en av huvudpersorna i Call of Duty: Black Ops II. Mike Harper är deuteragonist i Call of Duty: Black Ops II. Harper introduceras som en Seal Team Six-soldat i den första delen av spelet, då han och David försöker få information från Frank Woods. Men Woods förnedrar Harper, som ger honom smeknamnet “Dipshit”.

Senare är Harper med på uppdrag med David. Amiral Tommy Briggs är beffälhavare för Seal Team Six och JSOC. Liksom många av huvudpersonerna är han starkt emot Raul Menendez, till skillnad från de flesta andra i USA. Javier Salazar är en Cordis Die-soldat vars roll är att under täckmantel arbeta som Navy SEAL-soldat och i David Masons team.