Hobbit Party PDF

Hobbit Party PDF the smallest beginnings come the greatest legends. The Hobbit: An Unexpected Journey is het eerste deel van een driedelige filmreeks gebaseerd op het gelijknamige boek van J.


Författare: Jonathan Witt.

Oorspronkelijk zou het verhaal in twee delen verfilmd worden: het eerste deel zou het verhaal van De Hobbit vertellen en het tweede deel de overgang van De Hobbit naar The Lord of the Rings. In juli 2012 maakte regisseur Jackson echter bekend dat de filmadaptatie een trilogie zou worden. Deel één werd in december 2012 uitgebracht. De regisseur was tot mei 2010 Guillermo del Toro. Daarna stopte Del Toro als regisseur, maar hij bleef medeschrijver. Peter Jackson nam over als regisseur. The Hobbit lijkt in meerdere opzichten op de The Lord of the Rings-filmtrilogie.

Del Toro, de oorspronkelijke regisseur, beschreef de hoofdthema’s als hebberigheid, waar hij van zei dat Smaug en Thorin Eikenschild hier goede voorbeelden van zijn, en van het verliezen van onschuld. Del Toro wilde dat de dieren uit de films kunnen spreken, dus Smaug zal geen onbekende taal spreken. De film opent met de oude Bilbo Balings, die op de dag van zijn 111e verjaardag begint met het uitschrijven van zijn vroegere avonturen. Vele jaren eerder zit de 51-jarige Bilbo Balings nietsvermoedend in zijn voortuin als de tovenaar Gandalf voorbijloopt en zegt op zoek te zijn naar iemand die mee wil op een avontuur.