Revenge (Spin Off) PDF

Ez a közzétett változat, ellenőrizve: 2018. Ehhez a szócikkhez további forrásmegjelölés szükséges az ellenőrizhetőség érdekében. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben revenge (Spin Off) PDF állítások helytállóak-e. Segíts a szócikk fejlesztésében további megbízható források hozzáadásával.


Författare: Gregorio Prestifilippo.

Ez a szócikk szaklektorálásra, tartalmi javításokra szorul. A felmerült kifogásokat a szócikk vitalapja részletezi. Ha nincs indoklás a vitalapon, bátran távolítsd el a sablont! A Wikimédia Commons tartalmaz Larry Hagman témájú médiaállományokat. 1938-ban édesanyja a Paramounthoz szerződött és alkalmanként őt is szerepeltette. 1940-ben édesanyja hozzáment Richard Hallidayhez és megszületett Larry húga, Heller. Tehetséges volt és a helyi előadásokon kis szerepei voltak, majd 1949-ben elvégezte a középiskolát és édesanyja azt ajánlotta, hogy a színészet legyen a szakmája.

Dallasban kezdett dolgozni, mint produkciós asszisztens és Margo Jones színházában kisebb szerepeket vállalt. 1950-ben miközben egy év szünetet tartott a Bard College-ben. 1952-ben a koreai háborúban besorozták az amerikai légierőhöz. Katonai szolgálatát főként azzal töltötte, hogy az Egyesült Királyságban és más európai bázisokon szolgáló amerikai katonákat szórakoztatta.